rikets andra största stad.

Min lilla vistelse i Göteborg såg väl på ett ungefär ut såhär. Häng på Viktoria och Linnéterassen bland annat. Uteserveringar och häng i Kungsparken. Alkohol. Sol, fint väder. Frukostdejt på Le Pain Francais med bästa Nathalie Liljenkvist som jag träffade i vårt underbara Sydney. Turistande för min del blev det ju också.

the blonde salad


picknick.

Idag bestämde jag och fröken Nielsen oss att ta en liten utflykt. Åkte mot en sjö här i närheten där vi satt och pratade, åt gott och med en utsikt över vattnet. Bra start med andra ord.

wardrobe

Jag är så otroligt trött på min garderob så det finns inte. Efter att bokstavligt talat levt i en ryggsäck med så få plagg i nästan åtta månader så såg jag fram emot att komma hem till mina kläder. Nu efter ca. 2 veckor tillsammans har jag redan tröttnat på den... En av dessa ovan tack?

oz

Tråkiga dagar som denna får mig att sakna allt som har med Australien att göra. Vädret, värmen, sola och bada, alla härliga människor, nattlivet, backpackandet, naturen - ja allt! Här hemma är det tråkigt och idag haglade det tillochmed, jag som trodde våren var här för att stanna? Oz in my <3

acne.

Jag tycker att Acne Admire är så sjukligt snygga, vill ha, vill ha, vill ha! Synd att ekonomin verkligen inte räcker till... Om jag lyckas skaffa mig ett jobb kanske? Idag ska jag iallafall träna med Lisi och senare hem till Evelina för lite måndagsmys. Puss!

göteborg.

Vad hände med det fina vädret? Här på bilden sitter jag på en uteservering i Göteborg och njuter av en Chai och utav solsken. Idag har det istället varit mulet, grått och både regnat och haglat.

RSS 2.0